Képi kommunikációs tartalmat előállító szakembert keresünk


Prológus:

Direkt nem fotós, vagy videós hirdetéssel szeretnénk megtalálni új csapattagunkat. A két kategória változó arányban, de folyamatosan együttesen van jelen munkáink között, ezért  mindkét területhez való kézség elvárás.

Az egyik legfontosabb vezérlő elvünk -függetlenül attól, hogy mi pixelekbe kódolunk  érzelmet, eseményt, tényt, szépséget, gondolatot- a nagytotál meglátása és a hozzánk forduló ügyfél  problémájának megértése és megoldása. Célunk olyan közvetlen, bizalmi kapcsolat kialakítása partnereinkkel, amely nem erőltetett üzleti szlogenként, hanem a hétköznapokban láthatatlan, a közös munka eredményében azonban tisztán látható, azonosítható elemként jelenik meg.

Mi nem fotót, vagy videót készítünk - mi megoldunk.


Fotózás

Érts a fotózáshoz!

Lásd a lényeget, értsd a képi nyelvet, úgy is mondhatnám, hogy "tudj beszélni képül", ne ragaszkodj saját, évek alatt kicsiszolt utómunka-stílusodhoz, hanem fogadd el, hogy az ügyfeleink egy adott képi utómunkastílust szoktak meg tőlünk és a Képszerk-munkák során ezt várják el.

Légy mentes az olyan művészi attitűdöktől, hogy "márpedig ez a jó", "na én ezt úgy nem csinálom", " az ügyfél nem ért hozzá".

A rugalmas munkaidő ebben a szakmában állandó adottság, nincs 8-16-ig munkarend és nem is lesz, hétvégézni is kell és van olyan, hogy 23:00-kor még díjátadó van és másnap kelni kell. Rendelkezz saját alapfelszereléssel -célszerűen Canon rendszer-teleobjektív képstabis f2,8 / min f2.8 nagylátó, és valamilyen portré objektív ( 50-85 ), saját rendszervaku, saját laptop.

Videózás

Nem várjuk el, hogy profi videós legyél, de azt igen, hogy érdekeljen a videózás és akarj benne fejlődni. Tudj tervezetten, előre gondolkodva dolgozni, ismerd a kamerád videós képességeit, értsd a videózás technikai és elvi lényegét, képes legyél megvágni egy egyszerűbb 2-3 perces híranyagot, vagy ha nem megy, akkor tanuld meg tőlünk.

Ismerd, vagy velünk ismerd meg és sajátítsd el a gimbal, slider, drón eszközök készségszintű használatát.

Alapvető tudással rendelkezz a hangrögzítésről, képes legyél többféle mikrofon használatára. És ha az utcán kell vadásznod interjúalanyokat egy 4 perces karácsonyi utca embere videóhoz, akkor biza azt is meg tudd csinálni!


Ügyfélkapcsolat

Balatoni "vendéglátós", agglomerációs konténeres, haver ajánlotta kőműves, Józsi bá’ az első google találatos hűtőszerelő… mind-mind legendás emberek, karakterek.

Hozzáállásuk, ügyfélorientáltságuk iskolát, osztályt teremtett. 

Ők a magyar hírvilág kifogyhatatlan sztoribányái és mi szeretnénk őket meghagyni annak.

Hiszünk abban, hogy lehet másképp. Van, hogy mi hibázunk, van, hogy az ügyfél hibázik, sokféle kellemetlen helyzet alakulhat ki egy munka során.

A megoldást a közös kommunikáció jellege finoman szólva is nagyban befolyásolja, ezért olyan embert keresünk, aki képes arra, hogy adekvát megközelítéssel kezeljen változatos helyzeteket, olyan embert, aki a partnereinkre nem ellenségként tekint.

Csapatmunka

Fölösleges hangzatos Linkedin álláshirdetésekben tocsogó jelzőkkel leírnom azt, hogy mi az a csapatmunka. Hozzánk ez nagyon kell.

Angol

Beszélj angolul - nem kell a papír - csak képes legyél megírni egy üzleti levelet, irányítani egy multinál egy csapatfotót, telefonon hatékonyan egyeztetni a megrendelővel, elkészíteni egy külföldi újság riporterével közösen egy anyagot. Ne másnak kelljen helyetted intézni ezt.

Vezess

Ne jelentsen problémát egy csempész Merci Vito, vagy más autó vezetése sem, egyedül is le tudjunk küldeni bárhova - ha Vajdaság, ha Bécs, ha Kisvárda.

Ha tudsz bringázz

Teherkerépárokkal oldjuk meg a Budapesten lévő munkák nagy részét, így jó lenne, ha nem is teherbiciklivel, de amúgy te is bicóznál. A bicózás hatékony, egészséges, menő, és az imidzsünk szerves részre.  Amúgy meg, ha szeretsz bringázni meg kirándulni, akkor úgyis hasonló hullámhosszon leszünk.


A keret, amit a Képszerk biztosít:

- érdekes munkák

- nagyon érdekes munkák

- unalmas munkák

- és néha nagyon unalmas munkák

- biztosítás a felszerelésedre

- szerintünk jó juttatás ( ezt mindig a piac dönti el, nem mi, ezért írom, hogy szerintünk)

- az ésszel fusizás lehetősége

- kifejezetten vidám, jó csapat

- one man showtól a natív hirdetések kidolgozásáig minden van, tanulási lehetőség van bőven

- jófej, baráti, már-már családias ügyfélkör

- kliséktől mentes belső kommunikáció

- rántott pulykafalatkák karácsonykor

Várjuk rövid szakmai fényképes önéletrajzodat néhány sor és referenciák kíséretében a foto@kepszerk.hu emailcímre.

Jelentkezési határidő október 12. 18:00Using Format